12,5 jarig jubileum Burgemeester Rasterhoffpark in Sneek

Van vuilnisbelt naar natuurlijk ontspanningsgebied

Op 20 november 2017 was het precies 12,5 jaar geleden dat het Burgemeester Rasterhoffpark in Sneek in gebruik werd genomen. Een prachtig, veelzijdig en uniek park, volgens o.a. de ‘parkwachter’ Ype van der Werf. En dat vinden ook veel Snekers. Want wat wordt er toch wat af gelopen, gefietst, gewandeld, gejogd, gefreerund, gesurvivald, ontdekt en gebootcampt.

Maar er is meer mogelijk in het mooie park waar de schotse hooglanders alle ruimte hebben om te grazen. Er is een natuurlijk theater waar honderden mensen kunnen genieten van voorstellingen, er is een waterval waar kinderen creatieve spelletjes met en in het water kunnen doen, er zijn diverse speeltoestellen en knusse plekjes om gezellig te zitten. Maar wat kunnen we er eigenlijk nog meer doen?

Lees meer hierover….

4 antwoorden
 1. admin
  admin zegt:

  Donec vestibulum justo a diam ultricies pellentesque. Quisque mattis diam vel lacus tincidunt eleme ntum. Sed vitae adipiscing turpis. Aenean ligula nibh, molestie id viverrra.

  Beantwoorden
  • admin
   admin zegt:

   Vitae adipiscing turpis. Aenean ligula nibh, molestie id viverra a, dapibus at dolor. In iaculis viverra neque, ac ele molestie id viverra aifend ante lobortis id. In viverra ipsum stie id viverra a.

   Beantwoorden
   • admin
    admin zegt:

    Donec vestibulum justo a diam ultricies pellentesque. Quisque mattis diam vel lacus tincidunt eleme ntum. Sed vitae adipiscing turpis. Aenean ligula nibh, molestie id viverrra.

    Beantwoorden
 2. admin
  admin zegt:

  Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *